Αγία Λουκία

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Αγία Λουκία

Ακίνητα προς πώληση στην Αγία Λουκία

Santa Lucia είναι ένα νησί στην Ανατολική Καραϊβική όπου στη δυτική ακτή υπάρχουν δύο βουνά: οι Pitons. Η ακτή είναι το σπίτι για ηφαιστειακές παραλίες, καταδύσεις τοποθεσίες κατά μήκος των κοραλλιογενών υφάλων, πολυτελή θέρετρα και τα ψαροχώρια. Η πρωτεύουσα είναι ο Κάστρις και αποτελεί δημοφιλής στάση για κρουαζιέρες.

Αν σχεδιάζετε να μετακομίσετε και ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στην Αγία Λουκία, είναι σημαντικό να έχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την αγορά ακινήτων στην Αγία Λουκία που φαινόταν σε καλύτερη κατάσταση πέρυσι, αλλά εξακολουθούσε να ανακάμπτει με σταδιακό ρυθμό από την παγκόσμια οικονομική κρίση πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Οι τιμές των ακινήτων μειώθηκαν από 20% σε 30% από το 2009 έως το 2014, λόγω της παγκόσμιας κρίσης. Η αγορά ακινήτων άρχισε να αυξάνεται μόνο στα τέλη του 2014.

Τα μεσαία ακίνητα που πωλούνται στην Αγία Λουκία στην τιμή των 350.000 δολαρίων κερδίζουν δημοτικότητα, ιδίως μεταξύ των ξένων αγοραστών από τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της αγοράς ακινήτων, αν και αυτή τη στιγμή δεν είναι στην καλύτερη περίπτωση. Αλλά αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Αγία Λουκία, είναι μια καλή στιγμή να επωφεληθείτε από τις τιμές όλων των εποχών.

Συνολικά, η αγορά ακινήτων παραμένει μια ευνοϊκή αγορά για τον αγοραστή ακινήτων προς πώληση στην Αγία Λουκία. Η συντριπτική πλειονότητα των συναλλαγών αφορά τους αγοραστές διακοπών.

Οι βόρειες και νότιες περιοχές της Αγίας Λουκίας έχουν σήμερα μια μεγάλη ποικιλία από νέα σπίτια και συγκυριαρχίες και ακίνητα προς πώληση στην Αγία Λουκία.

Ο τουρισμός είναι ο κινητήρας που οδηγεί το ακίνητο στην Αγία Λουκία. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένας πολύ ελπιδοφόρος προορισμός, μια πολύ μικρότερη αγορά από άλλες χώρες της Καραϊβικής όπως το Μπαρμπάντος, ο Άγιος Μαρτίνος και η Αντίγκουα

Οι περισσότεροι ξένοι αγοραστές που θέλουν ακίνητα προς πώληση στην Αγία Λουκία προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 31043

Πώληση Ξενοδοχείο, Αγία Λουκία, West Indies, Castries, Soufrière

1,720,469.89EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

48562.28 m²
Ένα μικρό, μοναδικό ξενοδοχείο που θα σας θυμίζουν τον τρόπο της Καραϊβικής χρησιμοποιείται για να είναι. Διαθέσιμο για τις ΗΠΑ $ 1,860,000.00 Κατ...
Cod. 17594

Πώληση Αγροικία, Αγία Λουκία, West Indies, Masscre, Anse La Raye

157,247.25EUR
Πώληση
Αγροικία

510.97 m²
Masscre είναι μια όμορφη περιοχή με πολλά σπίτια μέχρι και κλίμακας, όπου θα βρείτε τους περισσότερους γιατρούς και δικηγόρους φεύγει. Masscre βρίσκετ...
UNAVAILABLE
Cod. 2676

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Αγία Λουκία, West Indies, Castries, Morne Fortune

1,017,482.19EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

160 m²
Όμορφη κτίριο πολλαπλών διαμερισμάτων προς πώληση στο γραφικό νησί της Καραϊβικής της Αγίας Λουκίας στο Morne Fortune με θέα Castries κεφαλαίου. Πέντε...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB